2009. december 14., hétfő

"Mesebeli álom"?

A tegnapi havazás egy kissé megriasztott. Neki is álltam gyorsan egy kesztyűfélét alkotni, hogy ne fagyjon hozzá a kezem a kormányhoz. Gyönyörű, csipkés, és lefagytak az ujjbegyeim. :o))
Mióta nyavalyás vagyok többszörösen nem tudok örülni a szépséges havazásnak. Azelőtt hatalmasakat tudtam/tudtunk sétálni a hóesésben. Ma már inkább csak félek tőle.
Ezt a mait is szívesebben vettem volna a téli szünetben. Szegény kölkök évek óta nem szánkózhattak egy jót.
Keresgéltem a neten egy Cseh Tamás-dalt (Ne búsulj, Mary), de nincs. Vagy csak béna vagyok. :o(

9 megjegyzés:

  1. Húh, de jó a kesztyűd!!!! Még ha le is fagynak az ujjaid benne :))) Nekem szerelem első látásra, meg másodikra is.... Imádom! :)
    Jól emlékszel a címére a dalnak? Rákerestem én is, de nem találtam semmit ezzel a címmel :( Egy részletet tudsz esetleg belőle?

    VálaszTörlés
  2. Ohhhh, so ein Höschen würde ich auch glatt anziehen.

    Das ist ja schon fast unheimlich ... dann will ich aber auch sehen, was aus Salzteig gemacht hast. Den Schneemann natürlich erst recht.

    :-D

    Pfiffigste ist schon sehr gespannt.

    VálaszTörlés
  3. Pfiffigste!
    das sind aber "Klaviererhandschuhe", also welche ohne Finger. :o) Ich habe sie gemacht, weil ich in Handschuhen schlecht fahren kann. Aber die Fingerspitzen haben doch gefriert. :o(

    VálaszTörlés
  4. Kriszta! A dal úgy van, h "Ne búsulj Mary, fehér karácsonyuk lesz, vedd elő a gombos cipőd" csak koncerten hallottam, és többre nem emlékszem, csak arra, hogy nagyon szép volt.

    VálaszTörlés
  5. A szöveg már megvan, Itt:
    http://www.metrolyrics.com/karacsony-lyrics-cseh-tamas.html
    De csengőhangnak mégsem szeretném.

    VálaszTörlés
  6. Pffigste!
    Handtulp oder wie das Zeug auf Deutsch hei3t. Oder bin ich ganz falsch?

    VálaszTörlés
  7. Igen, eddig én is eljutottam :)))) Most pedig kértem egy fórumon, hogy ha megvan valakinek, akkor tegye már fel :)

    VálaszTörlés
  8. Jaj, de kedves vagy. Majd írok Neked, de most teljesen kész vagyok. :o(( Sztem eldőlök, és nézek ki a fejemből (legalább 20 percig ki is bírom).

    VálaszTörlés
  9. Draga Eta mivel nincs meg a mail cimed akkor itt szeretnem nagyon nagyon megkoszonni az ajandekaidat...epsegben megerkeztek es nagyon edesek...koszonom:-Dkuk a blogbejegyzesemre is...feltetem foto rola:-)

    VálaszTörlés