2009. december 25., péntek

Magánangyal:o)


Ez a sok minden fogadott, amikor utolsó nap bementem. Talán van, ami ki is maradt. PL a szaloncukrok és a sütik bizots, mert elfogytak:o). Három dolgot kiemelek közülük, mert mások, mint a többi. A lovat egy kollégám fűrészelte ki és dekupázsolta, és ez egy elfoglalt férfitól szerintem nem kis munka. a bögre túloldalán a nevem van, tehát ez teljesen személyre szóló ajándék, a télapó pedig valami hihetelenül aprólékos, precíz munka, még puttonya is van. :o)) A nagy rohanásban még egymásról is alig tudjuk, ki miben jó.
Tegnap reggel pedig megérkezett Krisztától a meglepetés csomag, két helyes sál, és néhány gyönyörű karácsonyi dísz. Ha én így tudnék horgolni!!!
Köszi, Kriszta!!! :o)

Az ő meglepetése még készül. :o)

3 megjegyzés:

  1. Szerintem is nagyon helyes ajándékok!
    És te is nagyon szépen horgolsz :) Szívesen!!!

    VálaszTörlés
  2. Ohhhh, was sind das da für schöne Bänder?

    Wenn ich doch nur die Geduld hätte, so grosse Sachen zu machen ...

    Vielen lieben Dank für Deine Kommentare. Leider schaffe ich es nicht so oft, sofort zu antworten, aber das hole ich dann ja immer nach.

    Liebe Grüsse.
    Pfiffigste

    VálaszTörlés
  3. DAs sind Schals, und habe von Kriszta (oben) bekommen. Die sind ganz schmal, ich mag eigentlich nichts an mein Hals, Schals sind zum Schmuck da. :o) Das war ein Tausch, ich habe ihr Die vielen kleinen Dinge in dem einen des naechsten Post geschenkt.

    VálaszTörlés