2010. július 28., szerda

Inferno

Ez a teljes múlt heti termés. Illetve a bohóc párja készen van , csak keze és arca nincs. A tervhez képest nem lány, és nem bohóc, inkább Pumukli - a feje. A többiről még nem nyilatkozom. Talán a jövő héten befejezem.
Csütörtök óta gyakorlatilag nem volt tű a kezemben. Kellett mindkettő a vakarózáshoz. A kiütéseim rádöbbentek, hogy eddig méltatlanok voltak az elnevezésükhöz, és akcióba lendültek. Minden tisztességes csalánkiütés elsődleges életcélja, hogy pokollá tegye a gazdatest életét. Ezek eddig csak kijöttek, virultak, elmúltak, majd este újra. Ezzel el is lettem volna; nem túl esztétikus, de egye fene. De csütörtökön este valami megváltozott, és elkezdtek viszketni meg szaporodni. Pénteken még elviselhető volt a dolog, de szombat reggelre a szemeben, a fülemben, .... mindenhol virultak - és viszkettek. Semmi nem enyhíti, a leginkább még a Jégzselé - vagy 20 percig. És a fagyasztás. De nincs akkora lefagyasztható felület, ami mindenhol érne. :o( Vasárnap már be akartam menni a kórházba a bőrgyógyászatra, hogy csináljanak valamit, de a házidoki megvigasztalt, hogy úgysincs orvos. Emeljem a szteroidadagot. :o((( Hétfőn amúgy is be kellett feküdni vizsgálatra. Kaptam gyorsan még szteroidot vénásan és kalciumot naponta kétszer, ez néhány óráig elviselhetővé tette a létet. De már itthon vagyok, és vénásan még nem tudom kezelni magam. :o(( Így most a kedvenc nyári italom a kalcium pezsgőtabletta - ami nem tesz jót a veséknek. És nem is nagyon használ.
Holnap Debrecenbe megyek - remélem módosítunk a terápián, mert így nem lehet létezni. Képzelem milyen épületes látvány lesz a vonaton, amikor elkezdek vakarózni 10 körömmel a fejem búbjától, végül üvöltve rúgom le a cipőm, és próbálom egyszerre megvakarni az összes lábujjam és a talpam. :o((( Bááááh!!!!

1 megjegyzés:

  1. Kedves Eta, remélem tudnak javítani a mostani kiütéses-viszketéses állapotodon. Nagyon gondolok rád. Bárcsak elmúlnának hipp-hopp.
    A bagoly és a béka nagyon aranyosak. A bagoly különösen tetszik. :)

    VálaszTörlés