2010. július 30., péntek

Képtelen

Jó ideje mondom, hogy nem lehet egy hétre előre se lehet tervezni. Megint bejött. Úgy volt, hogy egy hosszú hétvégét töltök a barátnőmnél az Alföldön igazi kertes házban, de közbejött valami nagy zűr, és nem lett belőle semmi. Így most J lakását bitorlom Pesten, és rovom az aszfaltot. De rovom. És ez megint nagy szó. Most nem sok kedvem van kultúrprogramokhoz - talán 2 hét múlva újra feljövök, és akkor tervezek valami komolyat is. Most csak megyek, és élvezem. Hogy tudok menni. Találtam a Teréz krt-on egy nagy varrógépcentrumot, és bizisten csak tűbefűzőt akartam venni. De volt egy izgi új fonaluk... és ahhoz kellett tű is, meg gombok, .... Tulajdonképpen szerencse, hogy nagyon véges a teherbíró képességem. Így csak 4 könyvet vettem, és abból csak az egyik nem papírkötésű: Az utolsó magyartanár feljegyzései. Érdekesnek ígérkezik.
És persze megjártam Debrecent. Eléggé érdekesen nézhettem ki, mert még csak nem is kezdtem bele nagyon a nyüszítésbe, máris leállították ezt a gyógyszert, és kaptam helyette azt. Ostoba szokásom, hogy elolvasom a a használati utasítást. Minden szervemre ellenjavallt, amit a szteroid már kikezdett, mellékhatása pedig homályos vagy kettős látás, illetve bőrpír és bőrviszketés lehet - többek közt. Hehe. Egy kicsit hezitáltam - mielőtt bevettem az első darabot -, de aztán úgy döntöttem, egy kis gyomorvérzés vagy veseleállás nem nagy ár azért, hogy megszűnjön ez a pokli viszketegség. Még nem szűnt... esetleg a mellékhatás?

1 megjegyzés:

  1. Liebe Eta,

    Dein Auge??? Das klingt ja schrecklich. Ich mache mir große Sorgen um Dich. Sooo viele gesundheitliche Schwierigkeiten. Ich hoffe, Du hältst das alles irgendwie durch. Ich streichele Dein Bein und drücke Dich fest.

    November?, Da bin ich wahrscheinlich schon im Weihnachtsfieber. :-D

    Alles, alles Liebe, Pfiffigste

    VálaszTörlés