2010. július 5., hétfő

Depis csufik

A melléknév rám vonatkozik, a főnév a készítményekre. Miközben szorgalmasan gyakoroltam a háromszögeket, és küzdöttem a nyavalyás kiütésekkel (vicces, az egyik azért van, mert az egyik gyógyszerből sokat szedek, a másik meg azért, mert nem eleget:o(( ), készült néhány izé, hogy valami változatosságot hozzon az életembe. (Mert már álmodni is háromszögekkel álmodtam.De megálmodtam, mit készítek az 5. fordulóra. Sőt, már el is küldtem. :o) ) De jókedvet nem hoztak. Ennek megfelelően elég csúfak szegények. Először is a nagy szerelmem az elefánt csúfult el.

Most valahogy cserben hagyott. Nem is hasonlít elefántra. A cél az volt, hogy a megüresedett Eldorádó fonal gurigáját felhasználjam valamire. Lett belőle "praktikus csupor", de ha levesszük a sapiját, nem lufi van benne, hanem néhány 3szög.



Aztán egy macikísérlet, meg még valami, amiről annyira nem tudom eldönteni, mi is akart volna lenni, hogy be sem tudom fejezni. Arctalan, mint az egész múlt hét.

A meccsek alatt meg kötök. Azt úgy is tudom, ha oda se nézek. Mióta bambusztűvel dolgozom, úgy néz ki, mintha megtanultam volna egyenletesen kötni. :o) Pedig nem, csak a tű művel csodákat.
És van a fejemben egy csomó dolog, de nincs kedvem előhívni őket. :o(

3 megjegyzés:

  1. Nekem kifejezetten tetszik a kalapos elefánt, el tudom képzelni kicsike kincsesdobozkának :)

    VálaszTörlés
  2. Hehe, azt is gondoltam, amikor készült, hogy majd jól elküldöm Neked. :o)) De annyira ronda, hogy nincs hozzá képem. Nem kicsi, sőt elég nagy.

    VálaszTörlés
  3. Hihi, akkor várom :)))) Tök szuperül elfér itt a többi mellett, között, és nekem tényleg tetszik!!!

    VálaszTörlés