2010. március 19., péntek

"Mennyi izgalamas nagyszerűség"!

Ma megkaptam én is az Add tovább! játék ajándékait Ritától. Nagyon színes, sokoldalúan összállított kis csomag, tényleg fejleszti majd a kreativitásom. :o) Már nemcsak a varrószakkörösök készítményei izgatják a fantáziám, hanem az a bájos macis anyag is, ami a csomagban volt. Ezenkívül kaptam még gombot, gyöngyöt (pont "rákattantam a gombokra, mióta a koszorút ajándákozok fűnek-fának), farkasfogat, szalagot, egy szép gombolyag horgolófonalat ,táskafület, pénztárcacsukót és nasit. Ja, meg egy olyan helyeske neszesszert,a mit a varrósok készítettek mostanában. :o)) Köszönöm szépen. És örülök neki, hogy mégis részt vetem a játékban. :o))
A héten minden szabad percemben koszorúalapot és virágokat horgoltam, de készült náhány új állatka is. Pl az elanyátlanodott maci, meg a drogos macska. A szeme 2 behúzott gomb, élég furán mutata a mintájával, de szerintem vicces. A többiek még nincsenek lefényképezve, de majd pótlom.

4 megjegyzés:

  1. Ohhhhh, was hast Du denn das so schöne Sachen bekommen?

    Oder willst Du sie verschicken?

    Liebe Eta, einer Deiner letzten Kommentare stimmte mich so traurig. Hoffentlich geht es Dir bald besser.

    Was kann ich anderes tun als zu hoffen?

    Pfiffigste

    VálaszTörlés
  2. Die habe ich bekommen, es war ein Spiel, jemand hat es organisiert - wie vor Nikolaus in der Schule:o) _ wir haben uns angemeldet, und ine Adresse random bekommne, und der sollten wir irgendeine Überraschung schicken. (man sollte ein bisschen ihren Blog kennenlernen, damit die Geschenke wenigstens passen), so habe ich Stoff mit Teddys, Perlen, Knöpfe, Schleifen, usw bekommen. Mein Paeckchen ist im vorigen Post vorgestellt. es hat riesig Spass gemacht. Ja, mit der Gesundheit habe ich echt viele Probleme, aber ich kann (nach 3 Jahren schon) damit ganz gut umgehen. Manchmal bin ja deprimiert, aber wozu ist Haekeln gut. :o))

    VálaszTörlés