2010. március 4., csütörtök

Ja, és az üzletfelek

A minap bemutattam Nyuszit és a csonka családban élő barátait. Aztán azt gondoltam, mégsem ideális ez a családmodell, legyen papa is, tehát nekiláttam. Az első figura - bár többször lefejtettem - mondtam, hogy a dolgokban benne rejlik a lényegük -, igencsak fajtaidegenre sikeredett, de harmadik fejtés után nem harcoltam tovább, legyen, ami lenni akar. (Házibarát? )

De papa akkor is kell, így újra elkezdtem. Ez már jobb lett. És a peletta színeit levágott szálvégekből horgoltam rá. :o) Papa szorgalmasan dolgozik, készíti a húsvéti meglepetéseket. :o)
És együtt az egész banda ( A répás fiú gyanús egy kicsit:o) )
Mivel még mindig szobafogságban vagyok (De legalább nem tüdőgyulladás - örülünk), bővítettem a madárállományt is.

A keselyű (jó, hogy elárulom?) nem elég marcona, és a szárnya sem olyan, mint amilyennek elképzeltem, majd még gondolkodom rajta, hogy lehet jobban kialakítani.


És végül nehogy megint lemaradjanak az üzletfelek, jön egy csomó Kis. Igaz a Micimackóban Kis valami rovar, de a hangya mellett még katicát tudok készíteni, ráadásul nincs is kedvem sötét fonallal sokat dolgozni. Tehát ezek Kisek ugyan, de sajátok.
A fotózás technikáján is van még javítani való, de a kékek alá kellett valami, mert nagyon beleolvadtak a háttérbe, és ez a boríték volt kéznél.
_______________________----
Vorher habe ich schon die Hasi-Familie gezeigt, aber Papa war nicht dabei. Ich habe also auch Papa kreiert, aber zuerst wurde er ein Esel- Nebenbuhler? - dann aber ist Papa auch entstanden. Ich experimentiere mit verschiedenen Vögeln, die sind die neusten Versuche. Der Geier ist ein bisschen zu freundlich, und der Flügel muss noch umgearbeite werden. Die Kleinen kommen zu Freunden als Geschenke.

5 megjegyzés:

  1. Nahát, nagyon ügyes vagy!Hogy is tudsz ilyen apró babraságokat ilyen szépen megalkotni?

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom a felettem szólóhoz, és valami mintából dolgozol, vagy csak úgy benne vannak a fejedben-kezedben? édesek!

    VálaszTörlés
  3. Köszi, köszi. Nem tudok minta után dolgozni, akkor soha nem olyan lesz. Valahol fenn van egy cápa, amit leírás alapján horgoltam, nagyon béna, és vagy 5-ször kezdtem újra. Csak úgy elképzelem, és próbálkozom. Ezért lett az első nyúlból szamár. :o))

    VálaszTörlés
  4. Hi,

    ohhhh, schööööööön, der Vogel in der Mitte sieht aus wie mein erster Wellensittich. Ohhhh, soooo süß.

    wie schaffst Du es nur, all die schönen Amigurumis zu häkeln?

    Love.


    Pfiffigste

    VálaszTörlés
  5. Hocke seit 3 wochenzu Hause krankgeschrieben. :o(

    VálaszTörlés