2011. július 11., hétfő

Állapotok

Megérkezett Latinka Ajándékláncából Latinka ajándéka. Szépséges hímzett mindenféle, és azért jó, hogy pont tőle, mert mindig csak ámuldozom, milyen gyönyörűen tud hímezni. Most legalább közelről is látok ilyen gyönyörűséget, és így is el  vagyok tőle ájulva. :o) Köszönöm szépen itt is.
A felújítás új szakaszba érkezett, ma reggel megjöttek a fiúk, és kb. fél óra alatt átpakolták a kisszoba bútorait a nagyba, illetve az erkélyre.  Meg hoztak egy halom festéket, izét-mizét. Mást ma nem. MAjd holnap, ha az ablak bent van. Rétestészta lesz ez, gyanítom.A dolgok jelenlegi állása mellett egy keskeny ösvény vezet az ágyamig,  illetve a gépig az erkélyajtóig. Kilépni már nem lehet. Amint a képeken látszik, mást se nagyon. Majd hurcolok le a garázsba még könyveket - gondoltam én. Ámde ezt csak némi akadályugrás, gátfutás vagy hasonló módon lehetne megtenni. Kár, hogy korábban nem edzettem ilyesmire.  Szóval ma ülök a rumli tetején, és ... nem, nem horgolok, egyrészt, mert zsibbad a kezem, másrészt, mert jól elraktam a fonalakat. Valahol az erkélyen a halom alján rejtőznek. Szóval  valahogy elfoglalom magam. Apa átmenetileg elköltözött - nem érzékeny férfiléleknek való ez az egész kirakodóvásár -, J miután jól kidolgozta magát, hazament. Majd jönnek, ha lehet visszapakolni. Pár napig enyém az egész szemétdomb!! :o) Mármint ez:

Azért hogy legyen látszata a munkának, van, ami már kész.(Mindaddig, amíg a munkák során mindent be nem lep majd a por.) Érdekes, a katalógusokban olyan szép egyenletesen lógnak a cuccok a szekrényekben.A képen nem látszik, de ez a praktikus ruhaliftes megoldás, hogy a hozzám hasonlóan apró termetűek is ki tudják használni a felső régiót. Csak az a baj, hogy  ha tele van ruhával az akasztó, elég nehéz fel-le húzgálni.

3 megjegyzés:

  1. Örülök,hogy tetszik,nagy szeretettel készítettem:))

    A helyzetért nem irigyellek,nálunk ez annak idején több felvonásban ment: megvettük a lakást,beköltözhetővé tettük,aztán kb. három nyáron át mindig alakítottunk rajta valamit:)

    VálaszTörlés
  2. én most már annyira nem is bánom,hogy nekünk idén nem jut pénz a felújításra!!:)
    kitartás!!!

    VálaszTörlés
  3. Megkaptam a csomagot nagyon örültünk neki, a gyerekek főleg, majd képet is felteszek ha végre megjavitják a gépet. Nagyon köszönöm.

    VálaszTörlés