2010. szeptember 26., vasárnap

"Kisgyerek lett újra szépen ..." avagy sorsoltam

De jól eldugom az eredményt, hogy fokozzam a feszültséget. :)
Először bemutatom a hétvégi termést. Mivel még mindig nem nagyon merek kimászkálni - bár ebben (mármint abban) a jó időben minden délután megkockáztattam némi sétát. Utána simán elég lett volna sampont önteni a fejemre, majd leöblíteni. Ha ez így lesz a jövő héten is, a suliban levő jégverem kész tüdőgyulladás. Vagy agyhártya. (Még választhatok is.) De ez "mellékszál". Minthogy az is, hogy a gyógyszerallergiás érgyulladások általában csak 2-3 napig nem engedik kiteljesíteni a szabad akaratom - no ez megint milyen fogalmazás :Szabad Akarat. "Az akarat szabad", csak azt kell akarni, amit a lehetőségek engednek. (Ezt már a bölcs király is megmondta a kis hercegnek.)
Szóval pénteken este már a Csodálatos kutyadoki csodatételei alatt én is csodákat kezdtem művelni. Mivel itt az ősz, és a legtöbb oldalon boszorkányokat meg szellemeket, tököket és egyéb kellékeket látni, én is nekiveselkedtem, hogy megtervezzem a saját boszimat. J azt mondja, őt kirázza a hideg tőle, de szerintem nem elég gonosz.


A mostani időhöz például egyáltalán nem hasonlítanám. Még nem tudom, Jancsi és Juliska lesz-e a párja, vagy pedig ő a Százarcú a Szegény Dzsoniból. Ötlet? Javaslat?
Tulajdonképpen Julisát is elkezdtem, de mikor kész lett, felrémlett, hogy mintha ő szőke lenne. Szóval a leány talán Hófehérke.

Neki meg törpék kellenének. Hát... majd meglátom.
Aztán ma míg a család aludt, én meg már hajnalban kukorékoltam, és nem tudtam, mivel töltsem az időt, ami nem zajos (tegnap kaptak egy nagy tál kiflit, ma nem sütök újat), eszembe jutott, hogy a horgo-blogon volt egy alma, és Altair azt írta, kíváncsi a mintájára. Volt egy elméletem, kipróbáltam.
Tehát még egyszer : a horgo-blogos almát nem én készítettem.

Csak piszkálta a fantáziám. Szerintem így készült. :o) Ha nagyobb lenne, jobban látszana a képen is a formája, de nem akartam sok időt tölteni vele, így ez olyan 3 cm.

És végül a lényeg:
A libáért 10-en jelentkeztek. A neveket felírtam egy cédulára,

körbe raktam nem abban a sorrendben, ahogy a képen látszik, hanem összevissza.

És a "lementem a pincébe" kezdetű örökzölddel kiszámoltam, kié legyen.
A nyertes MICUSKA.

Ha már olyan liba voltam, hogy nem neveztem vele a versenyre :o( (lehet, hogy 5-tel több szavazatot is kaptam volna rá :o)) , legalább az a tudat vigasztal, jó helyre kerül.


10 megjegyzés:

  1. Hát ezek fenomenálisak. Tök jók! Én a Százarcúra szavazok és kiváncsi lennék a törpékre is! :DD
    Ja! A suliban nálunk is jégverem van, így én már a nátha alatt nyögök, és próbálok minden pórusommal levegőt venni.
    Egyébként köszi a játékot! Kitartás!

    VálaszTörlés
  2. Köszi!
    Most kivert a víz.(Nem újdonság.) Tipikos, szerintem, Te nem jelentkeztél a játékra. Újra átnéztem, és nem találom a bejegyzésed. De ha mégis ennyire hülye és figyelmetlen vagyok, írj egy címet, és küldök valami fájdalomdíjat. És bocsi.

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a nyertesnek és köszi a játéklehetőséget!

    VálaszTörlés
  4. Hurrá! Jaj, de örülök! Nálad nyertem először. És képzeld! (mostmár elmondhatom, mert úgysem nyerek vele) amint meghorgoltam a figurámat, azonnal belészerettem, és magammal vittem a zsebemben a városba. De mire hazaértünk, eltűnt. Eltűnt a "szerelmem". Szóval kb. 12 órahosszáig volt az enyém, és elhagytam. Olyan jó lesz egy újabb kedveske nálam. Ő legalább nő, és idősebb, és soha nem hagy el. (vagy én nem hagyom el?)

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Te! Nekem a boszid is nagyon bejön;-)

    VálaszTörlés
  7. Micuska! Írd meg a címed a frímélre setának!

    VálaszTörlés
  8. Köszi a játékot! Gratulálok a nyertesnek én is! A Mirr-Murr is nagyon helyes lett ám! :)

    VálaszTörlés
  9. A boszidtól lehidaltam szuper:)
    Az alma is jó!!

    VálaszTörlés
  10. Köszi. :o) Utóbb láttam a blogodon, hogy jól gondolkodtam, amikor az almát megpróbáltam utánozni. Bár nem olyan szép formás, mint a Tied :o)), de Hófehérkének megfelelt.

    VálaszTörlés