2010. június 27., vasárnap

Masbro és Hattel

A hét végén elkezdtem a lány topját, de kb 10 cm után már nagyon untam, és eszembe jutott valami vicces.
Ahhoz azonban néhány teljesen egyforma halra lett volna szükségem. Tehát olyat tettem, amit még soha: fogtam egy jegyzetfüzetet, és lépésről lépésre lejegyzeteltem, amit csináltam. A felső uszony nem véletlenül lyukas.

Majd a másodikat ennek alapján készítettem el.

A harmadik után már eléggé bosszantott, hogy hiába követem a leírást, akkor sem lesznek egyformák, így félre téve a jegyzeteket csináltam, ahogy tudtam. Látszik, melyik 3 készült a leírás alapján? :o)

Majd "megöltem" egy hálóinget, és "tavat" készítettem belőle. A tóban vidáman úszkál az összes halacska.

Amíg ki nem fogják valamelyiket.

A horgot egy kávéhoz kapott keverőpálcából készítettem úgy, hogy tűz fölött megolvasztottam, és felkunkorítottam. Majd még botot kell hozzá vágni, de az ne az én dolgom legyen!


Lehet horgászversenyt is tartani, mindegyik hasán pontok vannak 1-3-ig.

Aki több pontot gyűjtött, az főzheti a halászlét. :o) Remélem, akinek szánom, örül neki, és játszik is majd vele. Én élveztem a munkálkodást.
Más:
Időnként fellángol a vita különböző blogokon és blogolók között, hogy lehet-e másolni, ugyanolyat készíteni,... A vélemények eltérnek. Valahol már kifejtetem, a sajátom, most mást mesélek el. Tavaly nyáron, amikor még eszembe sem jutott blogot írni, de szorgalmasan látogattam mindenféle kreatív oldalakat, az újrahasznosító blogon rátaláltam a "mit kezdhetünk megunt pólóinkkal" bejegyzésre, és nagy lelkesen készítettem "fonalat" néhány roggyant hálóingből. És mivel a gyerekem hirtelen macskatulajdonos lett, macskabölcsőt horgoltam belőle. (az újraegeres bejegyzésnél meséltem róla). Nos tegnap böngészés közben fura dolgot tapasztaltam.
Itt rátaláltam néhány ugyanolyan macskaágyra, mint amilyet én is készítettem. A különbség az újrahasznosított alapanyag, és hogy az enyébmben nem volt párna. Pedig ezt az oldalt tegnap fedeztem fel. Ami csak azt jelenti, hogy egymástól függetlenül is rá lehet jönni dolgokra. (Bolyai és Lobacsevszkij. :o)) )

6 megjegyzés:

  1. Irtó jó lett ez a pecás játék. Biztos örülni fognak neki. Nekem se lesz soha egyforma semmi, még ha akrnám se. De talán ettől igazi az egész. :)
    A másolásról azt hiszem hasonló a véleményünk.

    VálaszTörlés
  2. Wow, csudaklassz ez a játék, nagyon nagyon tetszik!!!! A többiben pedig egyetértünk :)))

    VálaszTörlés
  3. Celba ert a torpike.Nagyon tetszik eloben is.Nagyon szepen koszonom. :) A karjai olyanok,mintha azt mondana,hogy olelj meg,nagyon aranyos,nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy örülsz. :o))

    VálaszTörlés
  5. Na das ist ja wohl ein Knaller, ein gehäkeltes Angelspiel, genial Eta!!!!
    LG Kristina

    VálaszTörlés
  6. Danke! Na ja, wenn es viel regnet, hat man mache Ideen. :o)

    VálaszTörlés