2010. április 11., vasárnap

Ilyen is van

Telefonon időpontot kértem a Szent István körúti Dr Orto centrumba ( megbeszéltük, hogy vidékről vagy pénteken késő délután vagy szombaton tudnék menni), kaptam is: szombat 10-re. A helyszínen kiderült, hogy azt a szolgáltatást, amit én kértem, szombaton nem végzik. Mit van tenni, kérek másik időpontot, visszajövök 2 hét múlva pénteken. A hölgy térült, fordult, keresgélt, és ELVÉGEZTE A MUNKÁT, amit egyébként szombaton nem csinálnak meg. :o) Egyébként - már többször tapasztaltam - ebben az üzletben igazi elkötelezett kereskedők vannak, szolgálatkészek, kedvesek, valóban fontos nekik, hogy a vevő elégedetten távozzon. Jó oda bemenni. És jó volt megint kóborolni, bámészkodni, csak kár, hogy rossz idő lett. Az Örkény-könyvesboltban Cseh Tamás fotókiállítás van. Néhány kép csupán, de nagyon hangulatosak.
Az utazgatás miatt keveset horgoltam - ja meg a sulis munkáim is felszaporodtak -, a táskával gyötrődöm még mindig, lassan elkészül, de még mindig nem vagyok megelégedve vele.
A kék maci pedig egy számomra nagyon kedves valakinek készült a szülinapjára.

2 megjegyzés:

  1. Endlich schaffe ich es mal wieder, bei Dir vorbeizukommen.

    Geht es Dir besser?

    Pfiffigste

    VálaszTörlés
  2. JA, danke, wenn es nicht schlimmer wird,sage ich: es ist ok. Blos zum Haekeln habe ich weniger Zeit wegen der Vielen Arbeit in der Schule. :o(
    Hoffentlich lauft dein Geschaeft zwichendurch gut.

    VálaszTörlés