2011. július 13., szerda

Fontos kérdés

Ha a festő azt mondta: "Akkor reggel jövök, ne aggódjon!", hánykor kell elkezdeni aggódni? A burkoló nem mondott ilyet, ő csak nem jött. Majd holnapután. Az ablakosok meg elcserélték az ablakot, és a fürdőbe építették a konyhait. ez persze csak akkor derült ki, amikor felcipelték a szép, átlátszó üveges ablakot. Ami nem lenne baj, ha nem átlátszatlan üveget rendeltem volna. Ha egyszer végre kész, könyvet írok A lakásfelújítás szépségei címmel.

6 megjegyzés:

  1. Én is tudnék... tán még két könyvre valót is :)))
    Nem irígyellek! Kitartás!:)

    VálaszTörlés
  2. A lakásfelújítás szépségeiről nekem egy igen rövidke kis könyv jut az eszembe... :) Kitartás! :)

    VálaszTörlés
  3. Ó,te szegény! Felolvastam a férjemnek (villanyszerelő)a bejegyzést,az volt a kérdése,hogy mindez ugyanannál történt????

    VálaszTörlés
  4. Hát persze. De volt ennél jobb sztori is. A barátnőm festetésben volt, a pasi elment ebédelni, majd nem jött. M nyakába vette a várost, megtalálta, és a miért kérdésre azt a választ kapta, hogy most nem is tud jönni, mert szerelmi bánata van. Ehhez képest a festő 10-kor itt volt, és az ablaküveget is kicserélték. Most már csak az a kérdés, hogy kedden a konyhába milyet hoznak. JA, a burkoló meg megígérte, hogy hétvégén is dolgozni fog. Kíváncsian várom. Azért egy felújítás nem csak fizikailag megterhelő.

    VálaszTörlés
  5. Két hét internet-nélküliség után ma olvasom, hogy mi a helyzet Nálad.... Minden tiszteletem!!!!

    VálaszTörlés