2010. október 14., csütörtök

Vááááá!

 Ezt az új blogalkalmazást még tanulmányozni kell. :o(  Egyáltalán nem azt csinálja amit én szeretnék. Önállósította magát a blog. Pl nem engedi beilleszteni a díjat, amit Picinyszépségektől kaptam. De annyira nem, hogy a kép beillesztésénél visszautasít, amikor meg be akartam linkelni, lefagyott az egész nyavalya. És persze elveszett az egész bejegyzés, amit előtte írtam. Pedig elvileg rövid időnként el is menti az irományokat.
Csak egészen szolidan és magamban káromkodtam.
Így aztán megköszönöm szépen a díjat, de most azt hiszem, kihagyom. Úgyis sokkal több titkot árultam el már magamról, mint amennyit eredetileg szándékoztam. Egyébként az aranygolyó fejű, számgépből kikandikáló barátokról van szó.
Picinyszépségek! Köszönöm szépen. De a gép most semmiféle együttműködésre nem hajlandó. A héten készült cuccokat is vagy fél óráig töltögette, és  aztán kezdhettem elölről, mert eltűntek.  (Vagy csak meg kell szokni az új funkciókat? )
Tarthatatlan állapot volt, hogy már hetek óta elefánttalanul léteztem. Ezt sürgősen pótolni kellett. Egy nadrágos pocakossal:

 És a dilis madarak seregét is növelni kellett:

A hölgy már vasárnap kész volt, de eddig nem nagyon voltam blogképes.  Valami ufó lehet bennem, ami időnként kiutat keres (itt egy titok), olyankor valamelyik szervem baktériumos gyulladás célpontja lesz.Ez eléggé megvisel mostanában. :o((


Ő pedig az istennek sem akart elefánt lenni, hiába unszoltam. Leginkább egy malacra hasonlít.



Az úrjaolvasás apropója, hogy az Arany-verseny egyik kötelezője Lugosi Viktória Ajvé című regénye. Szívesen teszem, mert az egyik mániám a 60-70-es évek. A regény egy 6 éves kislány szemszögéből kezdi el elmesélni a családja életét. Ahogy növekszik, egyre többet ért meg a világból,  egyre többet gondolkodik, és ítélkezik - néha koravénnek tűnik. :o)) Főleg, amikor 6 éves okoskodik. De ez nem nagy baj. Ami zavar, hogy nem kevés anakronizmus van benn. A 70-es évek elejére tesz olyan dolgokat, amik inkább a második felében voltak jellemzőek. A fenébe! Én meg már korábban is eszemnél voltam. :o( Egyébként érdemes elolvasni. Olyan Vámos Öcsi lányban. :o)

3 megjegyzés:

  1. A képbeillesztéshez:

    A képre kattintasz az egér jobb billentyűjével, majd a kép címének másolása utasítás, majd a bloggerben a kép url-jét linkeld be sima ctrl+C-vel. :-D

    VálaszTörlés
  2. Nem vagy egyedül ezzel a kép beillesztési problémával. Mondjuk nekem megjelenik mind, de sokkal lassabban, és össze-vissza rakja, meg mindig kijelöli, meg... . Szóval nem szeretem, és idegesít is.
    Minden nagyon aranyos lett, de a hölgy kutyája most a csúcs, az nagyon-nagyon tetszik. Irtó jó, az egész, ahogy kutyát sétáltat.

    VálaszTörlés
  3. Köszi a tippet, Zsófi! Egyszerűen eszembe sem jutott, hogy megpróbáljam, működik-e itt is az egyszerű beillesztéses módszer. :o)))

    VálaszTörlés