2010. október 17., vasárnap

Mindenféle madarak

A hétvégén madaraztam. Illetve készült még egy maci, ami hód formát öltött, de ő még nem mutatkozik be.A madarak tobzódnak. :o) Van először is a kék... Mindenféle kék.  Kicsit esetlen, kicsit fenn hordja az orrát... vagy a csőrét? És buta fejű :o)) Ettől aranyos.
 Ami még érdekessége, hogy sokféle kékből van. Mivel a kreációk nagy részét elajándékozom, igyekszem nem sok pénzt kiadni fonalra. No, nem mondom, hogy nem csábulok el  gyakran néha, bár amióta nem járok rendszeresen gyógytornára, masszázsra, ... nem esik útba a fonalas.:o) Szóval a felhasznált fonál nagy része adomány, kollégák, rokonok, ismerősök elhozzák a maradékaikat, én meg boldogan feldolgozom őket. (tavaly még a sulimikulástól is egy doboz maradék fonalat kaptam. :o)) ) Ebből meg az következik, hogy olykor nem tart ki a madzag  a figura végéig, mint most a kék :

vagy a harisnyás esetében a piros.  De ez engem nem zavar. Így még viccesebb is.
Szóval ő a harisnyás:
 És végül elkészült egy pingvinke is, mert hamarosan itt a tél.
 Holnap felpakolom a pocakos elefántot, a pingvint és  Hófehérkét, aki megkapta a génkezelt almát is (majdnem akkora, mint a feje), és elköltöznek három kisgyerekhez. :o))

1 megjegyzés: