2010. szeptember 5., vasárnap

"Mi van? Már a galambok sem repülnek?"

Az enyém biztos nem. De a többi? Tényleg, reggel eszembe jutott ez a szám,

és eltöprengtem. Egyrészt, hogy milyen régen nem hallgattam már meg, pedig egy időben nagyon szerettem (és még most is), másrészt, hogy mi is van azokkal a galambokkal. Annak idején mi meg akartuk váltani a világot: felfedezni, megtalálni, feltalálni, meg- és kijavítani, megszüntetni, kivívni...Repülni akartunk, szabadon szállni... Manapság, ha megkérdezem a kölköket, mit akarnak magukkal kezdeni, a legtöbb azt mondja, kevés munkával sok pénzt szerezni, vagy csak egyszerűen azt, hogy hagyják békén. És hogy a dolgok mennyire összecsengenek, ma délfelé a rádióban pont erről beszéltek: a fiatalok nagy része élvezni akarja az egyetemista életet, bulizni, élni, kettessel átmenni, aztán majd csak lesz valahogy. Keresnek valami nyugis állást, ahol nem macerálják őket, és sokat akasztanak le. Hm. Vajon hánynak jön be?
Egyébként pedig elkezdődött. És annyira elfáradtam a héten, hogy esténként csak néztem ki a fejemből.
Az okos biorezonanciás gép t szerint egyébkén egyre javulok. :o) Éppen ideje. A legtöbb funkcióm megfelel a biológiai koromnak. Még az emésztőrendszerem is fiatalodott 4 évet. (Egy hónapja 84 volt). De még mindig aggódom, hogy mi lesz, ha előbb hal meg, mint én.
Ilyenkor mondogatom azt, hogy csak rosszabb ne legyen, és reménykedem, hogy így is lesz.
Szóval nem sok mindent "alkottam" esténként, néhány mobiltokot ajándékba, meg akármitarót:

Tegnap aztán az idő meghozta az alkotókedvem - vagy inkább elvette minden egyébtől. :o( Meg már hiányzott is, hogy valami látványos készüljön. :o)Madár lett belőle. J szerint galamb.

És kaptam egy Mindentelhisznagymama-kosarat. :o)) A nyavalyásságom miatt igyekszem visszahúzódni, és minél kevesebb posztot megtartani. (A doktorbácsi állandóan figyelmeztet, hogy lassítsak, mert nem lesz jó vége. És posztok nélkül is tudok én nyüzsögni.:o) ) Szóval xx év után lemondtam a munkaközösség-vezetésről, ez alkalomból a lányoktól kaptam ezt a helyes kosárkát meg virágot meg egyéb izgi dolgokat. :o)) Teljesen meghatódtam. :o)))


Holnap útnak indítom a telepi óvodába a nyári termés nagy részét:

Ma az A-ban akciós fonalak voltak. Persze nem tudtam kihagyni. :o))



2 megjegyzés:

  1. Az tényleg galamb. A Bolt(ejtsd Volt)c. mesében szinte ilyenek.:-) Én ma reggel elmentem L-be, majd A-ba, és visszamentem L-be, mert ott sokkal jobb fonalakat találtam.

    VálaszTörlés
  2. Hűű! akkor körül kell nézni ott is. Pedig tűnődtem rajta, hogy oda is elmegyek.

    VálaszTörlés