2010. augusztus 26., csütörtök

"Egyszerűtől a bonyolultig"

Krisztánál találtam Anikó játékára. A blogon már sokan jelentkeztek, nagyon izgalmas összeállításokat láthatunk. Kriszta volt olyan kedves, és csinált nekem egy kollázst, így már én is tudok játszani. :o)) (Vannak még hiányosságaim, de igyekszem pótolni őket.)
Az én bemutatómba figurákat gyűjtöttem össze, mert ez a jellemzőbb rám. Három egyszerű és három bonyolult formát választottam ki. A legegyszerűbb a kukac elkészítése volt, tulajdonképpen ufó, összeszedtem néhány "fejet", amit valamiért nem volt kedvem befejezni.
A kocka csak azért bonyolultabb, mert a rátétek formáját is ki kellett találni. "Hi-szen, a guruló madár" egy Zalán Tibor-mese illusztrációja után született, az egy szem tollának az elkészítéséhez kellett valami ötlet. Mivel a kedvenc állatom az elefánt, azok már jól mentek, a nehézséget a méret adta, a legkisebb kb. 1 cm. A sárkány és a hattyú több változatban készült el, mire elfogadható formájuk lett. A hattyút kitalálni volt a nehezebb.

A játék eredeti címe A MŰVÉSZ KEZE, de kissé nagyképűnek tartanám, ha magamra vonatkoztatnám. Sokkal jobban tetszik Kriszta címadása, azért is kölcsönöztem ki.

Mostanában új fejformával próbálkozom. Az első nem túl jó, nem is tudom, egér-e vagy már maci.

A második már sikerültebb.

Hamarosan útra kelek, Pesten a Radnótiban lesz egy 2 napos továbbképzés - remélem, nem olyan, mint amilyenek a tk-ek általában. Amennyibe kerül, akár jó is lehetne. És ha végeztem, naggggyon korszerű leszek. :o))
Gondolkodom rajta, hogy holnap megnézem a Gozsdu udvarban a kirakodó vásárt. Izgi lesz, hogy valakire ráismerek-e a munkái alapján. :o)) Az egy másik kérdés, hogy szeretném-e ha rám ismernének. :o)) Zazáleának volt ezzel kapcsolatban néhány napja egy bejegyzése. (Most nincs időm megkeresni). Teljesen átéreztem.

2 megjegyzés:

  1. Szia Eta! Nagyon örülök, hogy játszol, és Krisztának pedig külön üdvözlet! Nekem az ormányos család a kedvencem, azok együtt igen jó fejek. A sötétkéknek a legviccesebb a feje. :-)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem az elso egy koala maci.

    VálaszTörlés