2010. augusztus 18., szerda

Kovács János alias Mm

Amikor RG elhagyta a 100 holdas pagonyt, természetesen gondoskodott kis barátairól. Különösen "csacsi öreg medvém" sorsát viselte a szívén. Mm ugyanis nagyon magányosnak érezte magát eleinte. Terveket is szövögetett arról, hogy megházasodik.

Abba ugyan RG nem egyezett bele, hogy elvegye Kangát. Az erről szóló pletykát Orbán János Dénes röppentette fel Mm-ről szóló fergeteges humorú írásában (érzékeny lelkűeknek nem ajnlom). Inkább szerzett neki való társat. És amint láthatjuk, hősünk nem tétlenkedett. Mintha az asszonyság újra gömbölyödne - hacsak nem egy mézescsuprot rejtett el a szoknyája alá. Pedig a család eltartása így is nagy gondot jelenthet a családfőnek, hiszen amint látjuk nadrágra még mindig nem telik a neki. De legalább nem éheznek.
Végül pedig egy újabb példány a dilis madarak sorozatból:
J szerint kakukkfióka. Eredetileg kutyának készült :o))? de elég hamar kiderült, hogy amit én a kutya orrának gondoltam, az valójában csőr, így lett belőle ő.
A ruhadarab is készül. Get. De szerintem visszatérek ahhoz az elvhez, hogy 6 éven felüli személynek semmit. Nagyon lehangoló, hogy már több napja szórakoztatom vele magam, és még semmi eredmény. Bezzeg a macik! Egy délután összehoztam az egész családot.

1 megjegyzés:

  1. Jaj, nagyon nagyon jó lett a macicsalád, és milyen gyorsan elkészültél velük, nem semmi :)
    A kakukkfióka is aranyos :)

    VálaszTörlés