2010. június 24., csütörtök

Útra keltek

A héten Böbe baba és co elindult a nagy útra.
Mazsola és Tádé nem sokat foglalkozik a dologgal, elégedettek és kíváncsiak, mint a kicsik általában. Manóka bizonyosan gondjukat viseli majd. Sompolyogi és Morzsi a sokat tapasztaltak magabiztosságával vágott neki az útnak, é a Nyúl pedig biztos benne, hogy minden helyzetben feltalálja majd magát. Böbe mintha egy kicsit aggódna, és Cicamica sem látszik túl nyugodtnak, pedig biztosítottam őket, hogy nagyon jó helyre kerülnek. Remélem, szerencsésen megérkeznek, és értesítenek a sorsuk alakulásáról.

Miután őket elindítottam, sem lazsáltam, készül egy együttes (magyarul szett), de a táskát még bélelni kell, meg cipzárazni:

Nem tudom, hogy a mobiltokon nem sok-e a szalagdísz.

A táska fülében nagyon jól bevált, ugyanis nemcsak dísz, hanem nem engedi a földig nyúlni a horgolmányt. És a tuniszi is nagyon bejött fülkészítésre, fontolgatom is, hogy beszerzek még néhány méretet a horgolótűből. (Csak 4-es volt, amikor vettem.)
A táskára szántam egy pandát is, de az első nagyon gonosz kinézetű lett (a gyerekem szerint olyan mint egy pandahalál.) Még nem tudom, rákerül-e a kisebb. A baba meg csak úgy jókedvemben készült.
Reggel, miután leltároztam és számba vettem az összes foltom, pöttyöm, kiütésem, és megállapítottam, hogy nem olyan vészes a helyzet, ki akartam pattanni az ágyból (általában pattanok), de a kipattanásból szánalmas vánszorgás lett: minden porcikám sajgott. Első rémületemben rohanni (már amennyire tudtam volna) akartam a kórházba, hogy számolgassanak enzimeket, mert biztos nagy baj van, de aztán előbb megpróbálkoztam különböző mozdulatokkal. Meg kinéztem az ablakon: az ég csupa felhő, akkor részben értem. A mozgás során pedig nem éreztem a rettegve várt vándorló fájdalmat is, csak sima izomlázat. (Hehe, lehet örülni a jó kis izomláznak is.) Aztán rájöttem: a szekrénypakolás meg a stocira ugrálás jelentkezik. Senki nem volt itthon, hogy rám förmedjen, ne nyüzsögjek már annyit. Én meg még ennyi idő után is hajlamos vagyok elfelejteni, hogy nem bírok annyit mint egy normális ember. :o(
Az előbb elvitték a 4 zsák cuccot, be lehet menni a szobába, és holnapra maradt még két szekrény. Ma messze elkerültem a maradék tárolókat, szekrényeket, cipős polcokat.


5 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik ennyi szalag, így ahogy van a mobiltokon. Szuper ötlet a táska fülébe a szalag, praktikus és mutatós, nagyon tetszik az is :) Nagyon szép kis együttest hoztál össze, biztosan örül majd a gazdája :) A kisebbik panda teljesen vállalható, legfeljebb csak tűzd fel, hogy fel-le rakható legyen, s majd a gazdája dönt :) Én rajtahagynám :D
    Egy kis izomláz nagyon jó tud lenni :), azért vigyázz magadra!

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Kibélelve majd másképp mutat a táska is. A pandát a cipzárra akarom rászerelni, de még lehet, hogy próbálkozom egy kisebbel.

    VálaszTörlés
  3. Hallo Eta,
    du warst wieder so fleißig. Hast gleich eine ganze Bande lieber Figuren gezaubert, klasse.
    LG Kristina

    VálaszTörlés
  4. Megérkeztek! Mi is már nem sokára! Nagyon várjuk már a nagy találkozást!

    VálaszTörlés
  5. Köszi az értesítést. Egy cseppet aggódtam, hogy elkóricálnak valamerre. :o)

    VálaszTörlés