2010. január 23., szombat

Iciripiciri


A héten szükségem volt néhány kulcstartóra, de olyanra, amelyen csak egy kulcs lóg. Ezért előbb megpróbálkoztam egy medvével -eléggé medveszerű lett. Majd inkább mégis a madár mellett döntöttem. Végül mégsem kaptak kulcsot, mert akinek szántam őket, inkább felakasztotta őket a széke fölé dísznek. :o)
Aztán nem tudtam se tűt, se fonalat fogni a kezembe, mert pont olyan hülye helyre nőttek a foltok, hogy akadályoztak a mozgásban. Nem sok jót ígér a doktor, de még kaptak egy hetet, hogy eltűnjenek.
Viszont nekem elvonási tüneteim voltak, így tegnap, mikor végre ismét emberszabású lettem, és képes szerszámhasználatra, gyorsan behoztam a kiesést. És hogy sok dolog készüljön, hát kicsikéket:o)

Olvastam egy kanadai blogon egy felhívást. Valami meskaszerű helyen gyűjtenek kézimunkás dolgokat, majd elárverezve, adva őket a befolyt pénzt elküldik vmi segélyszervezetnek, hogy továbbítsák Haitira.
Én ugyan nem vagyok alkalmas a szervezésre, mert még az is lehet, hogy a jövő héten kivonnak a forgalomból, de ha valaki hallott ilyet, vagy készül effélére, szívesen készítenék dolgokat. Aki tud efféléről, legyen szíves szóljon. Én a héten nem nagyon böngésztem a kreatív blogok között.

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jópofák az állatkáid :)
    Olvastam hogy az oktatás területén dolgozol, nyugtass meg hogy a tanítványaidnak is megtanítod a horgolás művészetét :)


    Diétával hogy állsz?

    VálaszTörlés
  2. Ha akarnák, vállalkoznék rá. De talán nem is tudják, miket készítek.
    Te hogy boldogultál a kezdetekkel?
    Belinkeltem a Horgo-blogt, most indult. Nézz oda, és biztos találsz segítséget. Persze tőlem is kérdezhetsz.
    Néha meglátogatom a fogyis blogod, de nincs biztató bejegyzés.?? Mi van? Én lassan leszokom az evésről, de változás nincs, szóval nagyobb baj van, mint amit diétával helyre lehetne hozni. :o( Nem mértem előtte meg magam, de olyan 5-6 kg lehet mínuszban az eredmény.

    VálaszTörlés