2010. január 25., hétfő

Tojásállat

Tenap elindult gy új blog: horgo-blog.(link oldalt) Jó kezdeményezésnek gondolom, összegyűlhetnek azok , akiknek azonos az érdeklődése, megkockáztatom:szenvedélye, és sokat tanulhatunk egymástól. Azt javasoltam, ha valaki kezdő, talán tojásállattal érdemes elindulni, és most míg a "Két pasi ..." ment a tévében, gyorsan össze is hoztam egyet, hogy illusztráljam, tényleg gyorsan megy. :o)
Ma megtréfált az autóm, de állítólag, ha már 3 éves az akkumulátor, előfordulhat, hogy "elfáradt". szerencsére a fiúk betolták, és így 3x körbeautóztam a várost, hogy töltődjön. Még épp az utolsó pillanatban értem oda az orvoshoz, és hazafelé elindult. :o) De a holnap reggel csupa izgalom lesz, el tudok - e indulni.
Más: míg ma dogát írtak a kölkök, hátul az egyik padon találtam egy Cosmo-t. Valami förtelem a tematikája, ám az első lapon arról közöltek cikket, hogy Amerikában a celebek között divat lett a kötés. :o) Képeket is közöltek több - általam nem ismert hírességről -, amint felvételre várva valami sálet, pulcsit kötögettek. :o) Lányok, lehet, hogy még mi is trendik leszünk!! :o)

2 megjegyzés: