2009. november 29., vasárnap

"Reszkess, félj és borzadj"

Nos mégsem vagyunk a mesében, és nincs 3 évvel ezelőtt. A pénteki nagy mászkálás annyira kimerített, hogy nem győztem kialudni magam. :o(
De ma délután munkához láttam, és hosszas keresgélés után elkezdtem inkább használni az agyam. Először abban reménykedtem, hogy találok valami mintát, amiből kiindulhatok, de persze az úgy van, hogy tudom, hogy ...-t láttam valahol, de amikor keresem, sose találom meg. Szóval kitaláltam, milyen legyen. Közben egyfolytában az az idő járt az eszembe, amikor a Süsü a könyökömön jött ki, mert a lány annyiszor meghallgatta egymás után. Bezzeg örülnék most neki, ha hallgatná itt mellettem! De hát... amint mondat, nem vagyunk a mesében.
Egyébként hogy a békés királyi család mellé minek egy marcona sárkány, csak a pszichológus tudná megmondani. De nem mondja. Csak megrendelte. :o) Azért persze sejtem.
Nem annyira marcona, mint amilyennek szántam, de azért megteszi. Szárnya nincs, azzal meggyűlt a bajom. Ez a sárkány fogyatékos. De pont ezért szeretjük.

4 megjegyzés:

  1. Du musst eine wahnsinnig gute 3D-Vorstellungskraft haben.

    Liebe Grüße.

    Pfiffigste

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Danke! es dauerte eine Weile bis ich herausfand, wie er aussehen soll, und waerend der Arbeit war 2x bei Seepferdchen-Phase, aber letztendlich ist es ein erkennbarer Drachen geworden. :o) Einmalig und unwiederholbar. (Na, wiel ich mir keine Notizen mache - aber es kennst ja auch du.)
    Viel Spass an deienem Spiel, ich werde ab heute weniger Zeit haben, da ich wieder arbeite, so kann ich mich nicht anmelden.
    viele Grüsse: Eta

    VálaszTörlés
  4. Irgendwas habe ich vermasselt, aber besser zwiemal als keinmal. :o)

    VálaszTörlés