2013. augusztus 13., kedd

A kocka

 Amint már talán említettem, bizonyos dolgoktól (gyakorlatilag bármitől) kiütéseket kapok. Kezdem azt hinni, maga a lét vált ki belőlem ilyen  allergén tüneteket, és már bele is törődném, hiszen kit zavar, hogy a nyakam, a vállam állandóan tele van hólyagokkal, foltokkal (a többi nem látszik), de ezek néha átmennek gonoszba. Tegnap például a jobb kezem 4 ujjbegyén virultak, ezzel lehetetlenné téve  szinte bármilyen munka elvégzését.  Például amikor a szervizben beleültem a napon álldogáló autóba, még jól is esett a hátamnak a meleg, de azt már nem díjaztam, hogy rásült a hüvelykem a kormányra. Este nem értettem, miért nem tudok dolgozni. Mire rájöttem, hogy nem, nem megszúrtam az ujjam, csak egy csinos hólyag igyekszik megkeseríteni az életem.  Nem is tudtam befejezni a KOCKÁT. Egy békánál feladtam, és tulajdonképpen ötletem sincs a maradék két oldalra. De nem is sürgős, mert megint nem tudok találkozni a barátnőmmel. Szóval a kockát ismét szüneteltettem egy darabig (március óta tettem ezt -tegnap estig).
ÉS minyonkat fogok készíteni. Egy már megvan, csak még szája nincs. a drágámnak. Ott bujkál a setétben.




4 megjegyzés:

  1. Az jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha a meleg vagy a nap váltotta ki, és nem is valami étel? Van ilyen fényérzékenység, amit a köznyelv "napfényallergiának" hív.

    VálaszTörlés
  2. Szegény... Komolyan,mi még egész jól állunk a huszonféle allergiánkkal. Intoleranciatesztet végeztettél,Igaz, az csak akkor mutat pontosat, ha eszel is a teszt előtt a tesztelt ételekből.Nálunk pl a tejet nem mutatta, de évek óta 0 diétán vagyunk.

    VálaszTörlés
  3. De azért csak hasznos lenne az a teszt a részedre..Kívánom, hogy mielőbb rendbejöjjön az egészséged. A kocka nagyon helyes lett. :)

    VálaszTörlés