2013. július 1., hétfő

Nem sok

Nem sok dologra volt kedvem energiám, de esténként mégis csak a kezembe került a horgolótű. Egy táska készült  - és már a füle is megvan!!! :o) - , a bélése olyan színű, mint a pokróc, amin általában fényképezek. ez tehát most a bélés alatta, már csak össze kell állítani. A képen talán látszik, hogy tulipánt formáz a mintázata, de ez szinte csak az utolsó két sorban derült ki, addigra sikerült ugyanis az eredeti mintát átalakítani, hogy ne bugyogjon veszettül. No, mindegy, kész és szerintem jó is lesz. Ha meg benne lesz a bélés, és tele lesz pakolva, majd az alja is kiadja a mintát. :o)


 Látszik, hogy tulipán?
 Egynyári darab, J-nek készült, majd jövőre , ha minden jól megy, készül másik.  Az sbs-program így leállt egy időre, de hamarosan nekilátok, és még valami izékét is tervezek egy 8? 10? hónapos kisbabában. 10, te jó ég, hogy megy az idő! A csörgő már nem is aktuális.
Mi 4-ig járunk suliba, nehogy túl sok legyen már a szabadságunk! Hagyok minden napra egy kis pakolni valót, így mindig van értelme, hogy benn töltöm a délelőttöt. A jövő évbe meg belegondolni sem merek. De a nyilatkozat a fizetésemelésről jól hangzott. Csak egyszer bontaná végre valaki ki az igazságot! Már valami "illetékes elvtársra" gondolok, mi értjük. A közvélemény meg csak azt fogja fel, hogy már megint emelés. Valaki tudatosította, hogy egyúttal a munkaidőnk is nő több, mint egyharmadával? Mindemellett továbbra is itthon fogok javítani, dolgozatot összeállítani, mert 50 ember nem hiszem, hogy hatékonyan tud egy térben dolgozni. És most ne jöjjön senki az irodákkal meg effélékkel, mert ott mások a feltételek! No, nem nyafogok, mert már késő, máshová nem tudok elmenni dolgozni. Éljenek a boldog baromfiak!

4 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik így is, de én nem látom a tulipánt!
    Mi az hogy egynyári darab, ilyeneket egy egész életre horgolunk.:)
    Jó lenne látni egészben is a fülével!

    VálaszTörlés
  2. Majd ha meglesz a bélése is, megmutatom egészben

    VálaszTörlés
  3. Nem tudsz Te már semminek örülni:))Bent is lehetsz jó sokat,otthon is dolgozhatsz,mi kellene még???

    VálaszTörlés