2011. december 5., hétfő

Szösz néne

”Hát, tudjátok, ez úgy van, gyerekek,
nálam csupa szösz az asztal, a kerevet,
csupa szösz a tévé, csupa szösz a telefon,
szösz van a padlón, csempén, plafonon,
szösz van a hokedlin, szösz van a nokedlin,
szösz van a hajamon, a fülemen, a szöszömön,
öszvér, köszvény, semmi sem búsít,
nem szegi semmi se kedvem, köszönöm.”

Na, körülbelül így néztem ki, és ezt mondogathattam volna,  mire elkészült ez a kék hajú baba. :o))
 
Biztos örülni fog, aki megkapja. És mivel karácsony közeleg, és itt az ajándékozósdi ideje, én sem akarnék kimaradni. Sajnos mindenféle nyűgeim miatt nem követtem az eseményeket, és nem tűnt fel egy körbeajándékozós akció sem. Ezért hát maradok magányos cowboy felajánló, és felajánlom :o) a fenti babát, valakinek. Annak, aki a szerencse kegyeltje. (Már ha beszélhetünk a szöszölés ellenére efféléről. :o)  )
Tehát ha szeretnéd birtokolni a fenti kék hajút, hagyj itt egy üzenetet december 16-ig. 17-én sorsolok, és akkor talán még idejében megérkezik, hogy akár a karácsonyfán lengedezzen, akár alatta üldögéljen, esetleg egy rázós vizsga alakalmával a zsebedben kucorogjon. Ez utóbbit kizárólag akkor javaslom, ha nem a hercig kis  fekete kosztümöd öltötted fel. És ha elég nagy zsebed van.

Ja, a vers természetesen Varró Dániel. :o)

7 megjegyzés:

  1. Kezed remeket teremtett!
    Esetleg kezembe rejthetem egy este, neved zengedezve!:-))))))

    VálaszTörlés
  2. Jampipit nem tudom überelni,de beszállok én is:))

    VálaszTörlés
  3. Úgy látszik, rossz reklámot csináltam a nőnek. :o)) Pedig nem olyan vészes, csak mire a szöszös fonalból a rengeteg haját behorgoltam.. Így összefogva már nem szöszöl (annyira). :o) Mindenesetre ha ketten maradtok, mindketten nyertek, szerintem Jampipié az eredeti, de az ünnepek alatt készítek Neked is egy Szösz nénét. :o) /A bejegyző én vagyok, csak nincs kedvem ki-be lépegetni, és a másik blogban még lesz dolgom - valószínűleg. (Magdi, téged érdekelhet.)/ Ha lenne kapcsos zárójel, azt is használnám. :o)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg nem nagyon járnak errefelé...
    Szösz nénének jó dolga lesz nálunk, a babaházban kap egy külön szobát fonalakkal, és szöszölhet:-)

    VálaszTörlés
  5. Jampipi, gratulálok, nyertél.:o)seta és frímél kérek egy címet. Hétfőn postázom a babát. :o)
    Latinka, amint a karácsonyi őrület enyhül, nekikezdek a Te kékhajúdak. De addig át kell vészelni egy adventi műsort (minden évben elhatározom, hogy ezúttal kihagyom), némi takarítást,a karácsonyozást, és persze 2 osztálynyi portfólió is eddigre készült el. De ami késik nem múlik.

    VálaszTörlés
  6. Megérkezett Szösz néne a barátaival ma este. Köszönöm! Nagyon jó érzés volt kinyitni a borítékot, melybe egy "ismeretlen" kéz rejtett kedvességeket. Nekünk. Ígérem, én is viszonozom-e kedvességet, ha a "havazás" elmúlik. Most azt sem tudom hol áll a fejem.
    Kellemes Ünnepeket!
    Jampipi

    VálaszTörlés