2013. november 3., vasárnap

Szünet

Nem is tudom, legyen a címe 352?
A szünet végeztével én is végeztem két nagy  és egy kicsi munkával. A 2 nagy egy-egy kendő, amit Debrecenbe viszek  Eegyet elég megmutatni belőlük. :o))
 

Lassan listát kéne vezetni, miket ajándékoztam már - ilyen hosszú kapcsolatnál az ember elfelejti, milyen jó ötlete volt mondjuk 3 évvel korábban. Amint ez már meg is történt velem. Vagy 4 éve valaki bemutatott egy sütis bögrét és egy bögrés sütit.  Egy receptet rápingálva  egy fehér bögrére, ... nem írom le, már megírtam.
 Szóval 7. éve kényszerülök efféle kitalációkra (szinte hihetetlen!), és sajnos egyre több velem állandóan foglalkozó személy van. Nem akarnék én ekkora szeletet  magamnak a nagy közös tortából!  Ha van valakinek jó ajándékötlete, szívesen fogadom.
A szünet csodásan telet, a 7 napból legalább 4-en nyavalyás voltam, köszönhetően a nyomokban szóját is tartalmazható étkeknek.  Megkívántam az édességet, vettem Piccolini diabetikus cukorkát. Olyan telhetetlen és mohó voltam, hogy egyből megettem hármat. este már éreztem, hogy valami nincs rendben, de másnap megismételtem az eljárást. Utána elolvastam az összetételt.  Szerencsére.  Két napig nyögtem. Utána a sütőtök-krémlevesbe készítettem rozsos zsömléből krutont. A tünetek megegyeztek (hányinger, hasmenés, hidegrázás, hőhullám - nem, nem klimax), csak most tovább tartottak.  Aztán már mehetünk is a suliba.
Tegnap még összedobtam egy alvós nyuszit a kolléganőm kisunokájának.
 
  Az x-faktor ideje alatt majdnem elkészült, csak az orcájával vacakoltam ma vagy 2 órát. A szokásos. Miután kétszer
leborotváltam szegényt, maradt a minimal artos megoldás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése