2013. április 21., vasárnap

Tavasz van, gyönyörű

Végre itt a tavasz, nálam meg a tavaszi fáradtság már megint végkimerülésbe torkollt,3-4 éjjel sem aludtam, viszont olyan hányingerrel keltem, sőt úgy is folytattam a napot, hogy még a hideg víztől is rosszul voltam. Ezért alváskúrára ítéltem magam, némi mesterséges segítséget is igénybe véve. Csak hol alaludni nem tudok, hol meg át. És sose tudom, melyik lesz az erősebb. :o(
A múlt héten így nézett ki az erkélyláda , azóta újabb növények kerültek bele, de most nem jók a fényviszonyok a fényképezéshez Nagyon jó kinézni az ablakon.


Még elmaradásban voltam néhány nyúllal, de még mindig nem tudom, melyiket kapja a doki kisfia. Lehet, hogy egyiket sem.

 

És terveztem egy gigantikus baglyot, de megint csak egy medium lett belőle. :o)

Közben pedig  - amikor éppen nincs eszméletlenül hányingerem - egészen finomakat gyártok: pl édesköményt rizzsel - szavamra hasonlít a gombáéhoz az íze. Meg reteklevél-krémlevest. Nem az lesz a kedvencem, de hehető.
És sokat-sokat olvastam. Carlos Ruiz Zafon Angyali játszmájának a közepén tartok, van olyan jó, mint az első volt, és úgy látom, már megjelent a harmadik kötet is.
Sajnos a Kindle sztrájkol, és nem akar wifizni, egyszerűen lefagy, ha effélét kérek tőle, mi szomorú. Még izgi volt este megnézni a leveleim az ágyban. És most hiába vett nekem a zuram a wifi boltban wifit, mert nem tudom kihasználni. :o(

Tavasz van, gyönyörű! Jót rikkant az ég!
Mit beszélsz? korai? Nem volt itt sose tél!
Pattantsd ki a szíved, elő a rügyekkel -
A mi tüdőnkből száll ki a tavaszi szél!  (JA)

8 megjegyzés:

  1. De jó volt újra olvasni Rólad! Nekem mindegyik nyuszi tetszik:)Baglyot nekem is kell horgolnom, van egy plüss, és azon veszekednek..Így mindig megígértetik velem hogy majd horgolok nekik.Na meg angry birds-ek vannak tervben:)

    A reteklevelet fokhagymával, sóval, borssal (meg amilyen fűszerrel szeretnéd, pl. gyömbérrel)kevés olajon párold meg, és mellé rizzsel nagyon finom kínai ételt készítettél:) Szeretem nagyon.Biztos finomabb mint a reteklevélkrém leves:)

    VálaszTörlés
  2. Kipróbálom, ha lesz jó friss reteklevél itthon.

    VálaszTörlés
  3. Ja, közben kitaláltam, hogy a gigantikus bagoly kap egy sapit (olyan jogászdoktorosat), és megkapja az a srác, aki rengeteget segített a felújításban hurcolászni.Persze kap hozzá virágot meg a Biff evangéliumát.

    VálaszTörlés
  4. Drága Eta! Köszönöm szépen a meglepit! :)Tündériek,nagyon örülök :))))
    Írtam egy levelet is,de visszadobja a rendszer; megváltozott az e-mail címed?
    Puszi

    VálaszTörlés
  5. Nem változott az ímélcímem. seta vagyok a frímélről. Örülök, ha tetszik.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon aranyosak a nyuszikák, meg a bagoly (is)!! Gratulálok!!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon aranyosak! Munka van bennük, anyag van bennük, szeretet van bennük.

    VálaszTörlés