2012. július 30., hétfő

Ez (nem Martha,) csak egy elefánt


Bár azt terveztem, hogy befejezem a baglyok ipari méretekben való gyártását, mégsem tettem meg. Annyian szeretnének effélét, hogy újabb és újabb példányok kerülnek ki a kezeim közül. Néha készül egy-egy elefánt is, csak hogy ki ne jöjjek a gyakorlatból. (Bár ez utóbbi inkább kancsal malacnak hat.)
 

 
 Lehet, hogy nem túl jó a gombszem-megoldás, de annyira nincs kedvem a hímzés-varráshoz,  hogy inkább gombozom. Hogy milyen ijesztő tud lenni egy szem, ha én varrom, azt jól láthatjuk az alábbi elefánton.
 

Egy kisfiúnak szánom, de tartok tőle, hogy megijed látván ezeket a gülü szemeket. Legfőbb kritikusom szerint, ha megijed, majd nem adják oda neki ismét. Hm, ebben lehet valami.
Hihetetlenül élvezem a Kindle-vel való járkálást. Egész hónapban különféle kezeléseken várakoztam a soromra, és csak előkaptam a tatyómból a kis édest, és már olvastam is az izgalmasabbnál izgalmasabb ponyvákat. :o))) (Találtam egy oldalt, amelyről ingyen lehet letölteni  ... csupa olyat, amiket én nem ismerek, és nyilván meg sem vennék papírosban, de nagyon ígéretesnek tűnnek a leírások szerint. Bár hogy minek ennyi vámpíros történetet megírni, csak a jó ég tudja. (Az Alkonyaton kívül még nem szántam rá magam egyikre sem,az nem tetszett.) De A leghülyébb angyal például jó. Na jó, annyira nem, hogy pénzt is adtam volna érte, de így  még akkor is vicces, ha Wordbe átírva olykor nem az a szó van ott,amelyiknek lenni kéne. De kitalálom.
Na, megyek és gyártok valami cukkinis rizstésztát vagy valami hasonló finomságot. :o)) (Országomat egy rántott szeletért!)

5 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon bejön az az elefáni a hatalmas szemeivel :)) mért félne tőle a kisfiú?
    a baglyok édespofák mint mindig irigylem az ügyességed! :)
    A leghülyébb angyalt én is tervezem elolvasni hamarosan :)
    Pusz

    VálaszTörlés
  2. Szerintem aranyos a fánid! Nem hinném, hogy megijed tőle a fiúcska, sőt! A bagolycsapatod is bájos!

    VálaszTörlés
  3. Köszi: :o) Én mindig azt gondolom, hogy amikor nekilátok szemeket hímezni, akkor elrontom az egészet. :o))

    VálaszTörlés
  4. Imádom a baglyaidat! :o) És miért nem próbálod meg filcből ragasztani a szemeket?

    VálaszTörlés
  5. Mert az állatkákat (a baglyokat nem)többnyire kicsi gyerekeknek ajándékozom, és nem akarok semmi leszerelhetőt, lenyelhetőt tenni rájuk.

    VálaszTörlés