2015. június 21., vasárnap

Gyorsjelentés

Nagyon megy az idő, mindig elhatározom, hogy holnaptól rendes leszek, de sose sikerül. Persze azért látszik a haladás. Pl rendszeresen eljárok jógázni. Igaz, itthon még nem vettem rá magam, de már ez is valami. Talán a nyáron ...
Viszont itt a nagy dilik közepette nem igazán volt időm - kedvem bármit is csinálni. ez nem teljesen igaz - karácsony óta készítettem a bilógusnapra a kabalaállatot - baglyokat. Mielőtt még valaki megró, hogy nem egyformák, meg mittudomén mi volt a baj 2 éve a békákkal, közlöm, hogy nem is akartam egyformákra, meg hogy nem fizettek érte. Úgy nem is vállaltam volna. Szóval készült durván 50 bagoly - nem pontosan tudom, mert közben el-elajándékoztam belőlük , de nagyjából ennyien voltak.
 
 Aztán mindenféle madarakat gyártottam húsvét ellőtt, és elvittem őket Debrecenbe. Nem, pulykakast nem hoztam helyettük. (Szerencsére oda most csak félévente kell járnom - ilyen jól vagyok.
Ezek csak úgy, időtöltésképpen - relaxként.

  
Megint eltelt egy év, a dokibácsi fia már 7 éves (- én meg 8. éve vagyok nyavalyás.) Lassan már nem lehet neki ilyen ajándékokat horgolni, mert kinövi őke. De még utoljára készült egy kis (nem is olyan kicsi) Minion - magyarul Minyon.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése