2014. június 3., kedd

Ez itt nem igazi bejegyzés

hcsilla! Visszajönnek a leveleim. Mi lehet az oka?
Megy az idő,  kijavítottam az érettségi dogákat - nagy nehezen. Ez az érvelős téma!!! Persze a novella sem volt kutya. A csúcs az volt, hogy "majd szeretném elolvasni a teljes novellát is, mert érdekel, mit hagytak ki belőle." Vááááá!!!
 Rohangálok Pestre, mert nem jó a téli "ördögtalp" cipőm. Illetve jónak jó, csak nem rám. Sikerült egy olyan időpontban méretet venni, amikor egyáltalán nem volt bedagadva a csülköm, aztán azóta sem. Így aztán  nyújtják, tágítják ... mondtam, novemberig tulajdonképpen ráér, addig elvagyok téli cipő nélkül is. De a pasi mindenáron meg akarja csinálni most. Megyek, és próbálgatom.
J azt mondja, ha nem horgolok (horgoltam, csak képet nem volt kedvem csinálni - még), akkor tegyem fel a mindenmentes receptjeimet, biztos van, akit érdekel. Lehetséges, hogy ráveszem magam.
Most pl mióta spárgaszezon van a spárgához is spárgát eszem. Újhagyma olíván, rá a felvagdalt zöld spárga (A rügyei nem, mert azok az utolsó 5 percben kerülnek bele) és sok-sok zöldborsó. És minden, ami csak megterem az erkélyen - úgy, mint kakukkfű, rozmaring, petrezselyem, oregánó, menta. És só. Huh! Valami mennyei. Tettem már bele Quinoát is és újkrumplit is. egyik jobb, mint. És horgoltam macit, meg persze elefántot, meg nyári táskát ... de most nincs kedvem fényképezni, mert taknyos vagyok. (mégis majdnem rendes bejegyzés lett.)
Kép innen

2 megjegyzés: