2011. szeptember 16., péntek

Hegymenet

Immáron felfelé. Az elmúlt két hétben egy hónapban keményen küzdöttem a nyavalyámmal, hol ő állt, nyerésre, hol én. De ma már biztos, hogy kiütéssel győzök, hisz a naplót ÉS a szöveggyűjtit is elbírtam vinni órára. :o)) És a lépcső sem állít legyőzhetetlen akadály elé - háromszor-négyszer. Ötödszörre azért meggondolom, hogy tényleg le akarok-e menni.(Pedig a suliban figyeltek rá, hogy minél kevesebbszer kelljen alpinistává válnom a nap folyamán.) Ez persze azzal járt, hogy hétről hétre drasztikusan emeltem a szteroidot. (Még jó, hogy nem vagyok profi sportoló! Mit tennék a doppingteszten? Jó, tudom, az egy másfajta szteroid, de ettől is bírok úgy kinézni, mint az NDK-s úszónők. Ha mond ez még valakinek valamit :o)) ) A héten a doki is jóvá hagyta a kezelést. :o)) Viszont a küzdelem annyira kimerít, hogy hazajövök, és elájulok, általában alkonyatkor ébredek, akkor meg már nem nagyon lehet élni. ("Alkonyat ... mennyire szép, amikor a felkelő nap felbukkan a felhők mögül." :o)) Gyöngyszem. Ezt egy 11.-edikes írta háziként, arról elmélkedve, hogy a Meyer-könyvek hogyan elégítik ki napjaink romantikaigényét. Na, ehhez találjon letöltendőt az interneten!!. :o))  - "Mellékszál.")
Szóval reggel elmentem suliba, ott lézengtem, keményen dolgoztam (de tényleg), majd hazajöttem, és átaludtam a délutánt.  Közben persze történtek dolgok, például Patríciától kaptam egy díjat:


Háááát, nem tudom, mi az extra benne, mármint a blogomban, hacsak az nem, hogy olykor nyüszítek a nyavalyám miatt, de köszönöm, és igazán megtisztelő, hogy rám is gondoltál, Patrícia.
És most tovább kellene adni, de nem szeretnék válogatni, mostanában egy csomó új blogot ismertem meg, kezdőket, haladókat egyaránt, nekik ajánlanám a díjat, olyiknak a kreativitásásért, olyiknak a hasznosságáért, olyiknak a stílusáért, olyiknak a bemutatott gyönyörű gyerekekért :o)) De nem sorolom fel őket, hanem megkérem, hogy a rájuk is kíváncsi vagyok blogból szemezgessenek. :o)) Azaz, aki szeretné, vigye! (Persze a régiek is vihetik.)
A napokban megérkezett Latinkától a baglyok ellentételezése.
 A képet tőle kölcsönöztem. Az a madár!!!! El vagyok ragadtatva! És a kötögető mami is lenyűgöz. Hogy lehet ilyen gyönyörűen hímezni??!! Hehe, én jártam jobban. :o))
Horgoltam is, de azok ... hát hogy is mondjam, hogy ki ne jöjjek a gyakorlatból, esténként 3-4 sort készítettem el. De már az ujjam is javul. Nincs mese, megint rendbe jövök. :o)))

3 megjegyzés:

  1. Mivel túlélő típus vagy, ne is várj mást,biztos rendbe jössz:)Nagyon szépeket kaptál, Latinkától nagyon szívesen elkérném a kötögető mami mintáját, nagyon tetszik. :)

    A díjat pedig azért kaptad mert... megérdemled! :))))

    VálaszTörlés
  2. :) Most már akkor minden rendben lesz, ha már a naplót és a szöveggyűjteményt egyszerre tudod vinni!
    Én azzal szoktam poénkodni, hogy beszerzek egy gurulós bőröndöt, és úgy megyek a cuccaimmal órára! :)

    VálaszTörlés
  3. Eta,én is pont úgy gondolom,hogy én jártam jobban:))
    Kellett nekünk a magyart választani,még cipekedhetünk is:)

    Patrícia,küldj egy e-mail címet! A blogomban megtalálod az enyémet.

    VálaszTörlés